24/7 AED

voor de Stripheldenbuurt

Wat is dat eigenlijk, een buurt AED?

Daarom een buurt AED!

AED's voor de Stripheldenbuurt

Op de kaart hiernaast staan de AED's die op dit moment beschikbaar zijn voor de Stripheldenbuurt. Deze zijn beschikbaar tijdens de openingstijden van het betreffende bedrijf (staat erbij).

Op dit moment lopen er drie acties om in extra AED's in de Stripheldenbuurt te voorzien. U kunt hieraan bijdragen, via de hieronder staande links. Voor twee van de acties is het benodigde geld opgehaald. Voor de derde actie kunt u nog doneren.

Indien het benodigde bedrag niet binnen een maand wordt opgehaald, wordt uw bijdrage teruggestort op uw rekening. Uw bijdrage wordt op een onafhankelijke rekening gestort, die beheerd wordt door de Hartstichting.


Helaas, er is onvoldoende geld voor deze AED ingezameld.

Het benodigde bedrag voor de AED is met jullie hulp verzameld. De AED gaat er dus komen!

Ook voor deze AED is het benodigde geld verzameld.

AED Dick Bosstraat & Obelixstraat actief

Zondag is de AED in de Dick Bosstraat 127 opgehangen en geactiveerd. Vandaag heeft ook de AED in de Obelixstraat 20 een plekje gekregen en is te gebruiken.

Deze twee AED's zijn gerealiseerd via een inzamelingsactie onder de Stripheldenbuurtbewoners. Er is een pincode nodig om de AED te kunnen pakken.

Belangrijk

Bel op het moment van een hartstilstand direct 112. Hulpverleners uit de buurt krijgen dan via www.hartslag.nu een bericht met daarbij de pincode van de AED. Zij kunnen de AED dan pakken.


Waar hangen nu AED's?

Klik op de hierboven staande link om alle AED's in de Stripheldenbuurt te kunnen zien.

Niet alle AED's zijn 24/7 beschikbaar!


5 maart 2019

AED, hoe werkt dat?

Het verhaal van een burgerhulpverlener