Heerlijk Avondje

Heerlijk Avondje

Voor de derde keer op rij organiseer ik, Amanda Munneke-Jongsma, bewoner van de Stripheldenbuurt, iets spectaculairs. Dit jaar voor het eerst met naam en eigen Facebookpagina.

Net als voorgaande jaren ga ik meerdere gezinnen blij maken met een compleet verzorgd Sinterklaasavondje. Dit houd in dat de cadeaus, de lekkernijen en de versieringen voor het hele gezin verzorgd worden. Dit doe ik al jaren samen met honderden sponsoren en donateurs. Winkels, bedrijven, organisaties en bekende Nederlanders. Ik wil het nog grootser maken, nog meer bereik en nog veel en veel meer gezinnen blij maken.

Motivatie

Het feest is mij met de paplepel ingegoten. Dan vooral het gezellig samen zijn als gezin, de cadeaus, versiering en lekkernijen. Een bijzonder moment in een kinderleven. Magisch en speciaal. Door mijn werk als gastouder en het oprichten van een moedergroep een aantal jaar terug, weet ik dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Veel gezinnen leven in armoede of hebben dusdanig weinig dat een groot feest als Sinterklaas er niet in zit. Dat vind ik erg verdrietig. Ik gun elk kind het magische Sinterklaasfeest. Hoe sneu is het als je als kind weinig tot niks krijgt en als je vriendjes en vriendinnetjes op school trots vertellen. Het ene verhaal nog mooier en indrukwekkender dan het ander.

Op onze pagina https://www.facebook.com/Heerlijk-avondje-110440267003742/ staat meer info en kun je je straks ook opgeven. Tevens staat daar mijn eerste interview op tv/radio m.b.t dit initiatief. Ik wil iedereen uitnodigen lid te worden en ons op de voet te volgen.

  • midden november tot midden december dagelijks meerdere give aways waarbij er Leuke cadeaus worden weggegeven
  • De week voor 5 december worden er heel veel gezinnen verblijd met een compleet verzorgd Sinterklaasavondje voor het hele gezin


Aantal van de sponsoren die ons al helpen:

  • VVV cadeaukaarten geeft 5x een cadeaubon elk met een waarde van 50,-
  • We hebben prachtige sieraden voor mama’s
  • De schattigste strikjes, kettinkjes en oorbelletjes voor prinsesjes
  • Ennnnn 4 vrijkaartjes voor NEMO


En zo kan ik nog wel even door gaan!! Meld je snel aan!